Tuesday, November 1, 2011

Adio diete, sau cum sa obtii o silueta perfecta cu masa minune

Foarte simplu: nu o mananci, ci stai pe ea. Pe masa de masaj!

Cel mai adesea, masajul e considerat un simplu capriciu. Ii privim pe adeptii masajului de relaxare cu aceeasi suspiciune rezervata celor care, atunci cand ies in oras, beau apa plata cu lamaie. Si rau facem, pentru ca un lucru e sigur: spre deosebire de apa plata cu lamaie, masajul da dependenta.
Si chiar daca e un capriciu, e mult mai sanatos decat o tava de prajituri sau un film insotit de un sac de floricele. Dupa masaj, nu te vei simti niciodata vinovata. Din contra! Mai mult, o sedinta de masaj poate fi un cadou inspirat - n-am auzit inca de cineva care sa refuze un masaj! Si ce poate fi mai frumos decat sa daruiesti o ora de rasfat sanatos?

Caci masajul nu aduce doar relaxare, ci in acelasi timp amelioreaza conditia, textura si tonusul pielii - dupa primele sedinte, am resimtit o usoara febra musculara, semn ca muschii chiar fusesera lucrati temeinic. Printre efectele benefice ale masajului, se numara si faptul ca imbunatateste circulatia si reduce celulita, anxietatea si oboseala. Asta in linii mari.

Mai multe iti poate spune Virgil. Masajul facut de el este ferm, dar placut, relaxant, dar tonic. Cred ca si daca ar dura 3 ore, tot mi-as dori ca sedintele sa mai dureze un pic! Un alt aspect important e acela ca, de fiecare data, maseurul personal vine acasa la client cu masa speciala pentru masaj. Dupa o sedinta relaxanta, e destul de neplacut sa fii nevoita sa te imbraci si sa pleci prin soare sau ploaie, vant, frig sau ninsoare. Dupa masaj, vrei sa pastrezi senzatia de bine si sa o prelungesti cat mai mult. Si pica bine sa fii deja acasa!

Uleiul de masaj e 100% natural, din uleiuri vegetale bio presate la rece, imbogatite cu uleiuri esentiale care mai de care mai relaxante si mai revigorante. Astfel, nu numai ca vei primi un masaj deosebit, dar la sfarsit, pielea va fi hranita si multumita.

De fapt, asta a fost intelegerea: eu dau uleiul de masaj, Virgil face masajul. Un troc avantajos mai ales pentru mine: fara doua maini dibace, uleiul nu poate face chiar atat de multe. Dar ce schimb e la fel de avantajos pentru ambele parti :)? 

Mai multe detalii legate de beneficiile masajului poti citi pe blogul lui Virgil:

No comments:

Post a Comment