Monday, September 10, 2012

Crema hidratanta Cocos-Catina


O crema antirid, hidratanta si revitalizanta, care protejeaza impotriva razelor solare.

Uleiul de masline bio este antioxidant, protejeaza impotriva actiunii nefaste a radicalilor liberi si previne efectele imbatranirii pielii. Este un ulei emolient si bogat, care hraneste pielea in profunzime si regleaza sistemul natural de hidratare al pielii. Calmeaza de asemenea roseata si iritatiile. Un ulei foarte bland, tolerat perfect de toate tipurile de piele, inclusiv cele foarte sensibile.

Untul de shea sau untul de Karité este hidratant intens, ajuta la regenerarea pielii, confera factor de protecţie UV si stimuleaza sinteza de colagen, care previne ridurile, precum si alte semne de imbatranire.

Uleiul de cocos virgin bio este protector solar, hidrateaza si hraneste pielea, nu infunda porii, se absoarbe rapid, catifeleaza si previne imbatranirea pielii.

Uleiul de catina este un miracol al naturii, cu proprietati multiple: nutritive, revitalizante si de restructurare, este regenerator, cicatrizant, hidratant, protector solar cu efect antirid.

Ingrediente: apa minerala plata, ulei de masline bio, ulei de galbenele, unt de shea bio, ulei de cocos virgin bio, ulei de catina, glicerina vegetala, ulei esential de lavanda, conservant cosmetic.

Pret:
20 lei/30 ml
30 lei/50 ml
40 lei/100 ml

Review-uri:
http://pinkroxyfoxy.blogspot.ro/2012/06/blasam-de-buze-shiny-bee-crema.html
http://www.misskryssy.blogspot.ro/2012/05/hello-fetelor-in-sfarsit-am-revenit.html