Monday, September 17, 2012

Crema hidratanta Shea - Germeni de grau


O crema care protejeaza, regenereaza, repara si previne semnele imbatranirii.

Untul de shea sau untul de Karité este hidratant intens, ajuta la reinnoirea pielii, confera factor de protecţie UV si stimuleaza sinteza de colagen, care previne ridurile si alte semne de imbatranire.

Uleiul de germeni de grau este hranitor si extrem de emolient, un ulei remarcabil pentru pielea uscata si deshidratata. Este regenerant, pretector si reparator. Efect antirid, hraneste pielea matura si previne imbatranirea cutanata. Favorizeaza eliminarea celulelor moarte din epiderma si reda prospetimea si vivacitatea tenului. Intareste tesuturile cutanate, datorita actiunii sale asupra pierderii elasticitatii pielii.

Uleiul de seminte de struguri este antioxidant, emolient, previne imbatranirea pielii, hraneste pielea in profunzime, regleaza sebumul, intra foarte usor in piele, fara sa lase urme grase.

Uleiul de argan este un ulei pretios care poseda proprietati remarcabile: are efect antirid, previne uscarea si imbatranirea fiziologica a pielii, protejeaza pielea de radicalii liberi.

Ingrediente: Apa minerala plata, unt de shea bio, ulei de germeni de grau presat la rece, ulei de seminte de struguri presat la rece, ulei de argan bio, ceara emulsifianta, alcool cetilic sursa vegetala, conservant cosmetic, ulei esential de geraniu, ulei esential de lavanda.

Pret
20 lei/30 ml
30 lei/50 ml
40 lei/100 ml