Monday, November 19, 2012

Bijuterii cosmetice, colectia "Flori de gheata pastelate" - Craciun 2012


Colectia de Craciun e gata! Anul acesta, ca toti cetatenii cu scaun la cap, am mesterit din timp, ca sa nu mai patim alergaturi pe ultima suta de metri.
Colectia "Flori de gheata pastelate" pastreaza motivele traditionale de Craciun, dar integreaza in mod firesc florile de gheata, care dau o eleganta deosebita borcanelelor, iar accentele pastelate armonizeaza intregul. De ce culori pastelate? Pentru ca asa cum rareori lucrurile sunt negre sau albe, nici culorile sarbatorilor de iarna nu sunt numai verde si rosu. Focul din soba, merele coapte, covorul de frunze aramii, fularele si manusile, copiii imbujorati de frig, toate sunt pastelate.

Crema hidratanta Jojoba si Aloe Vera



O crema usoara, care regleaza secretia de sebum fara sa incarce fata, previne acumularea de grasimi, hraneste si hidrateaza.

Aloe Vera este un excelent hidratant (compenseaza pierderile de apa ale pielii), protejeaza pielea creand un film protector impotriva vantului, sarii, soarelui sau impuritatilor, purifica prin actiunea antibacteriana, are efect nutritiv (vitaminizeaza pielea), cicatrizant si regenerant.
Uleiul de jojoba bio controleaza secretia de sebum, este non-comedogenic, echilibrant, emolient, hranitor, catifelant, cu proprietati asemanatoare sebumului pielii umane.
Uleiul de susan bio intarzie procesul de imbatranire a pielii si protejeaza impotriva agresiunilor externe. Imbunatateste hidratarea si previne acumularea de grasimi. Restructureaza pielea, exercitand si o actiune de ecranare solara.
Uleiul esential de Tea Tree este antiseptic, puternic antibacterian, antimicotic, detoxifiant, dezinfectant.
Uleiul esential de lamaie este stimulant, descongestionant cutanat, favorizeaza circulatia sanguina.
Uleiul esential de eucalipt improspateaza si dezinfecteaza.

Ingrediente: apa minerala plata, ulei de jojoba bio, ulei de susan bio, gel de aloe vera, ceara emulsifianta, alcool cetilic sursa vegetala, glicerina vegetala, ulei esential de tea tree, ulei esential de ylang ylang, conservant cosmetic.
 
Pret: