Friday, May 10, 2013

Palmarosa si chimenul iti resusciteaza tenul!



Crema de fata cu palmarosa si chimen, gandita special pentru tenul cu probleme, e o crema hidratanta, usoara, care regleaza secretia de sebum, hidrateaza si hraneste pielea, cu proprietati antirid, de revitalizare si regenerare. Va garantez ca e cum nu se poate mai potrivita pentru tenul gras, chiar acneic!

Uleiul de chimen negru bio sau uleiul de Nigella este un ulei purifiant, care aduce beneficii tenului problematic. Este recomandat pentru pielea acneica, datorita proprietatilor sale purifiante, antiseptic si antiinflamatoare. Ajuta in caz de micoze sau infectii cutanate.

Uleiul de macadamia bio ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii, are efect nutritiv si actioneaza la nivel celular pentru refacerea integritatii pielii. Este un ulei protectiv cu o absorbtie rapida si textura usoara. Reechilibreaza tenul gras si mixt. Regenerant, emolient, antioxidant.

Uleiul esential de tea tree (arbore de ceai) este purifiant, antiseptic si se recomanda pentru tenul acneic.

Uleiul esential de palmarosa este stimulant celular, util pentru preparate revitalizante si regenerante, antifungic si antibacterian cu beneficii in tratarea acneelor, a eczemelor sau a micozelor cutanate.

Uleiul esential de rozmarin este recomandat in preparatele cosmetice de revitalizare si tonifiere, in tratamente speciale pentru tenurile grase, acneice, seboreice.

Ceaiul verde pudra este un antioxidant exceptional care incetineste procesul de imbatranire fiziologica a pielii, inhiba degradarea colagenului din piele si are actiune fermizanta si antiradicalara.

Ingrediente: Apa minerala plata, ulei de chimen negru (bio), ulei de macadamia (bio), glicerina vegetala, ceara emulsifianta, guma xantan, conservant cosmetic agreat Ecocert (Cosgard), ulei esential de tea tree, ulei esential de palmarosa, ulei esential de rozmarin, pudra de ceai verde (bio).

Pret:
30 ml - 30 lei
50 ml - 40 lei
100 ml - 50 lei

Pentru o eficienta sporita, se recomanda utilizarea cremei hidratante impreuna cu serul antiacneic chimen negru si neem: http://handmadesisterbeauty.blogspot.ro/2013/05/serul-cu-chimen-negru-si-neem-spaima.html

No comments:

Post a Comment