Sunday, February 24, 2013

Cadouri de 1 si 8 martie - borcanele gatite de vizite permanente!


O bijuterie cosmetica este un cadou cu care nu aveti cum sa dati gres! Martisoarele pictate s-au raspandit in toate colturile tarii si asteapta cuminti sa fie daruite. Cata bucurie si primavara vor aduce in casele adoptive, pot doar sa intuiasca. Iata-le cum stau ele, cu sufletul la gura:



Aceste primaveri in miniatura sunt pictate cu grija si daruire, asa cum merita orice bijuterie adevarata. Iar cand deschizi capacul bijuteriei, vei fi invaluita de un miros subtil, dar in privinta caruia nu te poti insela: e de fragute! Consistenta cremei, care este pufoasa, dar matasoasa, e pretutindeni subiect de discutie: parca nicicand crema de maini n-a fost mai prietenoasa cu pielea.

Bijuteriile cosmetice se pot servi oricand, la ocazii sau in zile oarecare, conteaza mai putin modul de prezentare: vor fi atractia principala indiferent ce se intampla!



Niciodata nu poti spune ca ai prea multe bijuterii cosmetice. Sunt atatea modele de colectionat, incat vorbim de o treaba foarte serioasa!


Se pastreaza la temperatura camerei, in cufere, pentru ca sunt foarte pretioase. Se scot doar pentru a se oferi cadou de martisor sau de 8 martie!


Cand nu aveti timp sa le serviti in liniste, le puteti lua la pachet. In acest caz e bine sa impachetati cateva borcanele in plus, pentru ca nu e niciodata post de bijuterii cosmetice. Atentie insa: mamele innebunesc de fericire cand vad atata frumusete intr-un saculet de organza, asa ca asteptati-va la ce e mai bun.



Iar cand se termina crema, borcanelele se spala cu grija si se folosesc in continuare, umplute cu condimente, cu miere, cu zahar, cu nisip din vacanta, cu pietre sau cu orice altceva va trece prin cap.


Va doresc o primavara unicat, din ingrediente naturale, in culori crude, dar calde, cu aroma naturala de fragute!

Detalii despre crema de maini gasiti aici.
Gasiti toate modelele colectiei de primavara aici.
Detalii despre pachetele cadou de martisor sau 8 martie, aici.

Review-uri:
http://denisuca.com/bijucaria-saptamanii-34-cosmetice-bio-borcane-pictate-handmade-sister/
http://beautymakeupwithme.blogspot.ro/2013/03/martisoare-cosmetice.html
http://cosmeticelacontrol.blogspot.com/2012/02/bijuterii-cosmetice.html
http://www.crazystuff.ro/handmade-sister-prezinta-colectia-de-martisoare-bijuterii-cosmetice
http://everythingaboutlittlesecrets.blogspot.ro/2013/02/bijuterii-cosmetice.html
http://alina-anghel.blogspot.ro/2012/12/o-buburuza-suava-ce-ascunde-o-crema.html
http://cherryqueendee.blogspot.ro/2013/03/bijuterii-cosmetice-oriunde-oricand.html

Sapun 100% vegetal cu unt de cacao, fara uleiuri esentiale!


Reteta de sapun cea mai reusita dintre toate cele incercate de mine pana acum este cu siguranta cea pentru sapun cu unt de cacao. Are in compozitie uleiuri saponificate de cocos, de ricin, de masline extravirgin si de palmier, respectiv unt de cacao pur, la prima presare, dezodorificat.


Face o spuma consistenta, abundenta si fina, fina de tot. Este un sapun tare (nu se inmoaie dupa ce intra in contact cu apa), care curata foarte bine si nu usuca pielea. Este parfumat delicat de la untul de cacao si miroase fin a ciocolata.

Bucatile de sapun au aproximativ 100 de grame si costa 10 lei bucata.


Ingrediente: uleiuri saponificate de cocos, ricin, masline extravirgin, palmier, unt de cacao pur, infuzie de fructe de padure, argila alba caolin.

Nu v-am covins inca?! Atunci aflati ca poate fi folosit si de femeile insarcinate.