Wednesday, March 13, 2013

Casa de piatra, marturii beton!

Cand vine vorba de nunti, detaliile sunt cum nu se poate mai importante. In fond, o data se casatoreste omul, nu? Cel putin, asa speram toate :)
Si poate cel mai important detaliu sunt marturiile, bucatica din nunta ta cu care invitatii pleaca acasa. Ce fac cu ele apoi, putem doar ghici. Eu una, la nunta mea, am sperat ca o sa le puna intr-un loc frumos, la vedere, si ca o sa-i faca sa-si aduca aminte cu bucurie de o petrecere la care s-au simtit bine. Desigur, nu am lasat lucrurile la voia intamplarii: dupa nunta, oriunde mergeam in vizita, ma uitam discret sa vad daca sunt expuse corespunzator - de cele mai multe ori erau - drept care imi ziceam in gand: "Ura! Deci le-au placut!" De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, cateodata spuneam asta si cu voce tare :)

Cateva idei de marturii de pus la loc de cinste:

  • Borcanele pictate, care pot fi umplute cu bombonele, cu nisip decorativ sau adevarat (o idee cum nu se poate mai potrivita mi se pare ravasul in nisip), cu plante uscate, cu pamant si seminte de flori, cu miere, cu sare de baie, cu crema de maini sau cu orice altceva vi se pare nimerit sau in ton cu tema nuntii:

 


 









  • Pahare pictate, personalizate cu numele invitatilor si asezate pe masa, astfel putand inlocui cardurile care indica locul mesenilor:







  •  Sau pahare de sampanie, tot personalizate, care se ofera invitatilor la sosire. Noroc!













  • Suporturi de lumanare in ton cu tema nuntii. Vor da mesei un suflu de eleganta si rafinament si vor fi apreciate si acasa:






 Acum ca avem marturii din care alege, mai ramane de spus un singur lucru: DA!

Preturi:
- borcanele pictate goale: 15 lei/buc.;
- pahare sampanie sau vin: 30 lei/buc.;
- candelute: 25 lei/buc.