Thursday, May 2, 2013

Serul contur ochi antirid si anticearcan Hungry Eyes


Un ser delicat cu pielea sensibila din jurul ochilor, care exercita in acelasi timp o actiune antirid, protectoare, regeneranta, hidratanta si antioxidanta. Este un ser de noapte ideal, dar si o foarte buna baza de machiaj dimineata!

Untul de mango bio restabileste elasticitatea pielii. Hidratant intens, dedurizant al pielii, protector UV, regenerant, stimuleaza reinnoirea tenului. Actiune antirid.
Untul de shea bio sau untul de Karité hidrateaza intens, confera factor de protectie UV, protejeaza impotriva frigului, stimuleaza reinnoirea pielii si sinteza de colagen, care previne ridurile si alte semne de imbatranire.
Uleiul de primula bio imbunatateste calitatea pielii. Neutralizeaza radicalii liberi, este antioxidant si hidratant. Perfect pentru zona delicata a ochilor.
Uleiul de migdale bio este un ulei fin recomandat oricarui tip de piele, in special cea uscata. Delicat, hranitor si calmant este ideal pentru pielea sensibila sau fragila. Actiune anticearcan.
Uleiul de argan bio este un ulei pretios care poseda proprietati remarcabile: are efect antirid, previne uscarea si imbatranirea fiziologica a pielii, protejeaza epiderma de radicalii liberi.
Ceara de albine exercita o actiune restructuranta si elasticizanta. Are efect calmant si hidratant. Ajuta pielea sa retina umezeala. Are rol de bariera de protectie, formand un strat fin pe piele.

Pret: 20 lei/10 ml