Monday, May 6, 2013

Doi supereroi in lupta cu ridurile: Cacao si Argan.


Desi nu au nume care incep cu "Mega" sau "Ultra" si se termina cu "Man", cei doi fac un cuplu imbatabil in acest ser cu efect anti-imbatranire, antirid, care hraneste, hidrateaza, tonifica si catifeleaza.

Untul de cacao are un continut ridicat de antioxidanti cu puternic efect de anti-imbatranire. Intensifica regenerarea si creste rezistenta pielii, conferindu-i aspect matasos. Stimuleaza sinteza de colagen.

Untul de shea sau untul de Karité este hidratant intens, confera factor de protectie UV, stimuleaza reinnoirea pielii si sinteza de collagen, care previne ridurile si alte semne de imbatranire.

Uleiul de argan are efect antirid, previne uscarea si imbatranirea fiziologica a pielii, protejand-o de radicalii liberi.

Uleiul de germeni de grau se remarca datorita proprietatilor de tonifiere si regenerare. Grabeste formarea celulelor pielii, hraneste si ajuta la intinerirea pielii uscate, mature, atenueaza cicatricile si vergeturile.

Uleiul din seminte de struguri este un ulei usor, penetrant, care nu lasa urme grase si asigura o piele fina, satinata. Protejeaza pielea, mentine hidratarea si impiedica formarea ridurilor. Hidrateaza si tonifica.

Uleiul de samburi de caise este un penetrant exceptional, antirid, care nu lasa tenul lucios, calmeaza si catifeleaza.

Foarte economic, se poate aplica pe pielea umeda; astfel, pielea va absorbi si apa de care are nevoie pentru a se hidrata.

Pret: 30 ml: 30 lei