Monday, July 29, 2013

Crema de corp care te unge la suflet: Lemon Embrace

Dragele mele, sa va povestesc ce a putut sa pateasca Mousse au chocolat, crema mea de corp! Ca un facut, furnizorul meu de ingrediente nu mai are in oferta decat unt de cacao filtrat, adica pur, nedezodorificat, dar din care s-a extras pudra de cacao; drept urmare, nu e de mirare ca a mea crema de corp nu mai are culoarea ciocolatie, care i-a adus si numele si renumele. Iata-ma, deci, nevoita sa schimb reteta. Zis si facut!
La compozitia initiala am adaugat unt de shea pur si uleiuri esentiale de citrice. Restul ingredientelor sunt la locul lor: unt de cacao, care da elasticitate pielii si o face moale si catifelata, ulei de masline si de avocado, care hranesc si hidrateaza pielea in profunzime. Uleiurile esentiale de portocale, lamaie si lemongrass aduc un binevenit parfum proaspat si racoros. Rezultatul e o crema de corp cu o textura pufoasa si foarte placuta la atingere, concentrata in ingrediente active, dar care intra repede in piele fara sa lase urme grase.
In plus, pentru ca acum crema de corp este deschisa la culoare, in curand va fi disponibila si in cadrul unei colectii de bijuterii cosmetice. Pana atunci, va ofer in avanpremiera mondiala imagini in exclusivitate cu primul borcanel pictat de 200 ml din lume: