Tuesday, August 13, 2013

Breaking news: borcanelele pictate s-au apucat de actorie!

E usor sa fii Handmade Sister atunci cand ai o Handmade Family mare.
Cum vine asta? Foarte simplu! In spatele meu, mai e o sister, o mother, un father, o grandmother, precum si o multi, foarte multi prieteni generosi carora n-o sa le pot niciodata multumi destul.
Uite, de exemplu, bunica mea din Bucovina, despre care v-am mai scris aici, si-a dedicat cu drag o particica din gradina ei cu zarzavaturi culturilor de galbenele, sunatoare si musetel, pe care le folosesc ori de cate ori pot. Tata, care mosteneste de la bunicul dragostea pentru lemn, a mesterit pentru mine mai multe forme pentru sapun; cu cea de-a treia, pot spune ca a atins perfectiunea, dar cine sa inteleaga? Tatal meu e greu de urnit, greu de oprit: probabil o sa-mi tot faca noi si noi forme de sapun pana cand o sa ramana fara lemn. Sora mea, care lucreaza in domeniul financiar, ma ajuta sa-mi tin contabilitatea, in timp ce sotul meu, publicitar pur-sange, este in acelasi timp nasul meu de botez (el mi-a gasit numele) si imi da tot timpul noi si noi idei despre cum sa fac ca produsele mele sa ajunga mai usor la voi. Cat despre mama, ce sa mai zic? Iarna trecuta, a lucrat cot la cot cu mine zi si noapte pentru ca eu sa-mi pot onora toate comenzile. Asa cadou de Craciun, mai rar...
Nu-i pot uita nici pe George, prietenul meu graphic designer, care m-a cadorisit cu logo, catalog de produse si cate si mai cate, sau pe Vlad, care le-a daruit produselor mele cele mai frumoase fotografii pe care mi le puteam dori.
Ultimul nume pe lista? Cezar, nasul meu de cununie, care lucreaza de o viata in televiziune si care s-a oferit sa ma ajute. N-o sa va vina sa credeti, dar a lucrat la acest proiect de unul singur. Ia priviti ce minunatie de filmulet i-a iesit din maini!