Monday, June 23, 2014

Ce pot face pentru surorile mele dibace: atelierele de creatie cosmetica marca Handmade Sister!

Dragele mele,

Va ziceam intr-o postare anterioara ca un nou drum se intrezareste, cel al atelierelor cosmetice (puteti citi  aici despre primul meu atelier). Pentru ca ar fi pacat sa tin doar pentru mine frumusete de tehnici de cosmetizare si preparare, am hotarat, impreuna cu Steliana, o tanara entuziasta si cu drag de oameni si frumos, sa ne apucam de treaba. Ea se ocupa de promovare si a gasit o locatie tare prietenoasa, foarte aproape de piata Victoriei, eu vin cu continutul, altfel zis, cu atelierul in sine: recipiente, ustensile, retete cate si mai cate. Voi veniti, mesteriti cot la cot cu mine tot felul de minuni cosmetice si vedeti cu ochii vostri cat e de simplu, apoi plecati acasa cu trei produse cosmetice proaspat preparate, numai bune de folosit!


Primul atelier este programat martea viitoare, 1 iulie, iar vestea buna e ca toata saptamana (23-30 iunie), primiti o reducere de 25% din pretul total, indiferent la ce atelier alegeti sa va inscrieti. Vreti sa va inscrieti la toate? Cu atat mai bine, doar o stie o lume intreaga: workshopul e sister cu romanul :) ! Si pentru ca o veste buna nu vine niciodata singura, crema de fata pe care o vom pregati impreuna o veti lua acasa intr-un borcanel pictat!
Acestea fiind spuse, produsele, borcanelele, Steliana si cu mine, cu toate va asteptam cu drag in lumea cosmeticelor handmade!

Detalii despre ateliere gasiti aici: http://handmadejourney.info/.