Friday, August 29, 2014

Alaturi de Creative Business Management, despre managementul sanatatii si al frumusetii

Lucrurile bune incep deseori cu intalniri fericite, iar aceasta poveste nu face exceptie de la regula. Pe cei de la Creative Business Management i-am cunoscut prin Ioana Saulea, magician in ale PRului si fosta colega de munca a sotului meu. Cum s-a facut de ne-am intalnit? Simplu, echipa CBM pregatea organizarea unui atelier de cosmetice si era in cautarea unui trainer, asa se face ca am fost sora potrivita la locul potrivit. Atelierul s-a tinut asta vara, intr-un weekend calduros, dar numai bun de ingrijit fete deja expuse la soarele lui cuptor!
Acest atelier a fost unul special pentru mine din cel putin doua motive. O mai tineti minte pe Magdalena, sora mea, cea care a tinut proiectul Handmade Sister in viata cat timp am colindat eu pe alte meleaguri? Ei bine, Magda a aratat ca nu degeaba e cosmeticiana cu acte in regula si a fost si de data aceasta alaturi de mine, completand prezentarea mea cu o demonstratie practica si cu instructiuni precise despre cum sa ne facem singure masaj facial, la noi acasica. In plus, asa am ajuns sa o cunosc pe Iulia Stanescu de la kfetele.ro cu care, cateva saptamani mai tarziu, am stat de vorba si am preparat minuni
Atelierul a cuprins doua parti. In prima parte, ca sa ne intram in mana, am preparat o masca de fata. Apoi, a venit randul cremei de fata, pe care cursantele mele si-au personalizat-o in functie de tipul de ten. In sfarsit, dupa ce am aplicat masca deja preparata, a intrat in scena Magda, care a intrat perfect in rolul de trainer, dupa cum se poate vedea si din pozele de mai jos: