Saturday, August 30, 2014

Prezentari cu lipici pentru cele mai tari mamici!

A fost odata ca niciodata, ca daca n-ar fi, nu s-ar mai povesti, Euparinteghemotoc, o initiativa minunata a unor fete foarte dragi mie care organizeaza ateliere de parenting. Inca nu am copii (cand voi avea, cu siguranta o sa le vizitez mai des), dar chiar si asa, a fost o incantare sa fiu inconjurata de mamici si ghemotoci la sesiunile de rasfat de asta vara.
Mai concret, ne-am intalnit la Crayon Club, un loc tare prietenos si cu parintii si cu copiii, cu o gradina in care as fi stat vara intreaga. La sesiunile de rasfat, s-au prezentat mai multe mamici, cu ghemotocii lor, adica cu copii mici, mici de tot si dragalasi peste masura. Ghemotocii au dormit, au baut suc sau au dat iama in produsele Handmade Sister, in timp ce mamicile s-au putut rasfata cu minunatii pentru corp si fata.
La prima noastra intalnire, am incercat impreuna scrubul si crema de corp; in cadrul altei sesiuni, am avut grija de mainile noastre cu un scrub cu sare epsom, ajutat de o crema de maini si de uleiul pentru unghii si cuticule, pentru ca, la final, sa ii facem o surpriza placuta tenului nostru cu un mix imbatabil: scrub, masca si crema de fata.
Parintii si ghemotocii s-au declarat multumiti. In consecinta, nu pot decat sa-mi iau un angajament solemn. Promit sa mai fac!